gtag('config', 'UA-9988504-5');

Prodaja srebrnjaka

Kvaliteta i sigurnost dvije su najvažnije karakteristike naše ponude. Prodaja srebrnjaka putem internetske stranice Srebrnjaci.com rezultat je višegodišnje izgradnje reputacije i povjerenja na lokalnom i regionalnom tržištu.

Srebrne kovanice za naše klijente dobavljamo isključivo iz provjerenih izvora. Svaki srebrnjak koji ponudimo na tržištu prethodno je provjeren i potvrđen od strane vrhunskih numizmatičkih stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom.

Adresa naše tvrtke je:

Tetragram projekt d.o.o.
Svetice 19
10000 Zagreb
Hrvatska
OIB: 91926034939
Tel/fax: +385 1 236 5857
Mobilni telefon: +385 98 209 236

Web stranice: www.tetragram.hr, www.plemenit.hr

Investicijski i numizmatički srebrnjaci

Prodaja srebrnjaka obavlja se transparentno, diskretno i sigurno. Numizmatički primjerci prolaze nekoliko faza utvrđivanja izvornosti, što jamči besprijekornu kvalitetu i pouzdanost.

U ponudi imamo investicijske srebrnjake koji se proizvode u milijunskim nakladama, te predstavljaju izvrsno sredstvo ulaganja u plemenite kovine, ali i srebrnjake s dodatnom numizmatičkom vrijednošću zbog njihove rjetkoće i ekskluzivnosti. Numizmatički srebrnjaci dobivaju na vrijednosti protekom vremena zahvaljujući tome što su proizvedeni u maloj nakladi ili je pak zbog povijesnih okolnosti preostalo malo sačuvanih primjeraka.

Bez obzira na vrstu kovanica, naši stručnjaci i prodajno osoblje osiguravaju da prodaja srebrnjaka putem internetskih stranica Srebrnjaci.com bude za vas ugodno iskustvo, koje ćete željeti ponoviti.

Prodaja srebrnjaka – formular

Ukoliko želite ponudu ili pak samo postaviti pitanje, dati sugestiju, ispunite formular i pošaljite nam ga.

Molimo vas, upišite svoje podatke i poruku. Hvala!